A ConvergenCE elsőként vezeti be a VTS Rise-t, az iparág vezető bérlői élmény- és épületüzemeltetési platformját az ACADEMIA irodaházban

Magyarországon elsőként szerezheti meg a ConvergenCE a WiredScore tanúsítványt, ami kiemelt figyelmet szentel a munkavállalók, a terek és a technológia közötti kapcsolatteremtésre. A VTS Rise elindítása technológiai szempontból hatalmas mérföldkő, mely egyedi módon teszi kényelmessebbé és hatékonyabbá a bérlők mindennapjait az ACADEMIA-ban.

A VTS az egyik legsikeresebb kereskedelmi ingatlanokra specializálódó proptech cég, mely közel 125 millió dollár (Series E) befektetést kapott, ezzel eddig 2022-ben, több mint 275 millió új tőkére tett szert. Az ingatlanszakmai háttérrel rendelkező szakemberek által alapított, számos amerikai és egyesült királyságbeli irodával rendelkező fejlesztő cég küldetése, hogy az adatok életre keljenek és jobbá tegyék a felhasználók életét, a keményebb munkavégzés helyett az okosabb megoldások felé terelnek, hogy még nagyobb számú és jövedelmezőbb üzlet születhessen a jövőben. A VTS Rise technológia célja, hogy kényelmessebbé tegye a bérlők mindennapjait az irodaházon belüli és kívüli szolgáltatások népszerűsítésével, hogy segítse a közösségen belüli kapcsolatok javulását, kialakulását, valamint a Smart Intelligence rendszer segítségével egyszerűsítse a tárgyaló- és konferenciatermek, valamint a bérlők és ügyfeleik mélygarázs parkolóhelyeinek foglalását, illetve az étterem szolgáltatásainak könnyebb elérhetőségét.

A VTS nyújtotta szolgáltatások segítségével egy újabb lépcsőfokot léphet felfelé a ConvergenCE bérlői kiszolgálásában, hiszen a kezdetektől szem előtt tartott fenntarthatóság mellett, az intelligens épületautomatizálással a legfrissebb bérlői igényeket is ki tudják majd elégíteni.

„Nagyon izgalmas feladat, hogy a ConvergenCE új partnere lehetünk.” – fejezte ki örömét Sammy Kingston, a VTS vezető ügyfélmenedzsere. „Az ACADEMIA jelenleg is egy gyönyörű épület a Duna-parton és a teljeskörű felújítását követően, részben a VTS Rise-nak is köszönhetően a messzemenőkig intelligens is lesz.”

„A kérdőjelek nélküli bérlői élmény megteremtése nélkülözhetetlen a mai piacon.” – mondta Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. „Mindig, minden területen keressük a lehetőségét a fejlődésnek és úgy gondoljuk, hogy a több, mint 300 fős, bérlői élmények tökéletesítéséért dolgozó VTS nagyszerű partner lesz céljaink elérésében. Szeretnénk fejleszteni, magasabb szintre emelni a bérlők közötti kapcsolatot, a személyes találkozókat, és elemezni a szolgáltatások használatát is az épületen belül. A VTS Rise modern technológiája a klasszikus luxus falai közé költözik, ez pedig egy hatalmas lépés a WiredScore tanusítvány elnyerése felé, elsőként Magyarországon.”

Az ACADEMIA irodaház 2023 második negyedévében nyitja meg kapuit új bérlői, felhasználói előtt.

Hírek

Az Év Tervezett Projektje díj nyertese az ACADEMIA

A CRE Awards "Future Project of the Year" kategória győztese az ACADEMIA irodaház lett

ACADEMIA, a gasztronómia vonzásában

A gasztronómia görög eredetű szó, ínyencséget jelent, magába foglalja az ételek és italok szakértő ismeretét, kifinomult élvezetét, a szakácsművészetet, tágabb értelemben a felszolgálás mesterségét és magát, az étkezési kultúrát is. Ínyencségekből, a szakácsművészet remekeiből és igény esetén azok elegánsabb felszolgálásából az V. kerület nyújtja a legnagyobb választékot Budapesten.

A kávé világnapja: Kávé, a folyékony kreativitás

„Két dologról nem hallottunk még: túl kevés munkáról és túl sok kávéról” – tartja a mondás, és ha hozzáveszünk egy másik nagy igazságot is, miszerint „boldogságot nem vásárolhatunk, kávét viszont igen, ami majdnem ugyanaz”, akkor hogyan máshogy emlékeznénk meg a kávé világnapjáról, mint hogy megválaszoljuk a kérdést: hol vásárolhatunk az ACADEMIA közelében boldogságot? Ráadásul sokat.

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!