Speciality kávézó nyílik az ACADEMIA irodaházban

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest

December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.

A BADASS 2018-ban nyitotta meg első üzletét a Váci úton, a Göncz Árpád városközpont közelében. A speciality kávézó kínálata a nyitás óta, a vásárlói igényeket figyelembe véve bővült vegán süteményekkel, szendvicsekkel, a fő fókusz azonban továbbra is a kávé és a fánk világa maradt. Szakképzett baristák készítik a Warda Coffee, egy hazai mikropörkölő kiváló minőségű, világos pörkölésű kávéit, megőrizve annak valódi ízét.   

Az álmunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a kiváló minőségű speciality kávét és kézműves fánkot.” – mondta az ACADEMIA irodaházban való nyitásról Bernhardt Balázs, a BADASS ügyvezetője.

“Szeretnénk megosztani másokkal is a kávé és fánk iránti szenvedélyünket, elkötelezettségünket, hiszen mi mind a kettőből a minőséget és az izgalmasat szeretjük. Az elmúlt öt év bebizonyította, hogy a kávé és a fánk világán keresztül megtalálhatjuk az utat a fogyasztóink szívéhez, hiszen egy életérzést, egy egyedi ízvilágú kulináris élvezeti cikket adunk, ami változatos, ízvilágával babonázza meg kipróbálóit. Fejlődésünk most a következő lépcsőfokához érkezett, hatalmas öröm, hogy ebbe a gyönyörűen felújított, patinás belvárosi épületbe invitálhatjuk a minőségi kávézásra vágyókat.”

“Ahogy a tervezőasztalnál és a kivitelezés során is mindig a legújabb trendeket és minőséget kerestük, majd követtük, úgy fontosnak tartottuk, hogy az ACADEMIA szolgáltatásai is ezt a szintet képviseljék.” – vette át a szót Halász Kinga, a ConvergenCE bérbeadási menedzsere. “A BADASS kiváló minőségű kávéinak és egyedi ízvilágú fánkjainak kínálata tovább színesítik az irodaházunk szolgáltatásait. Rendszeres, hozzáértő kávéfogyasztóként mondhatom, hogy a terület egyik legkiválóbb szereplője érkezik hozzánk.”

A BADASS Coffee & Donut szeretettel várja a kávé és fánkok szerelmeseit december 22-ig az ACADEMIA modern szárnyában (Akadémia u.6) hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között, majd az ünnepek után, 2024 január 2-től is.

Hírek

HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!