Közel negyed évszázada az ACADEMIA-ban, hosszabbított a Kinstellar

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest

Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.

Újabb hosszú távú szerződés aláírásával fejezte ki elégedettségét és a kiváló lokáció, valamint a magas színvonalú irodaház iránti elkötelezettségét a megújult irodaterületét októberben átvevő, 15 éve alakult nemzetközi ügyvédi iroda. A Kinstellar alapító irodái több évtizede jelen vannak Közép-Európában. Az elmúlt évek sikereinek és eredményes expanziójának köszönhetően Európa számos országa mellett már Közép-Ázsiában is jelen van a nemzetközileg közel félezer ügyvédet foglalkoztató jogi tanácsadó. A felújított bérlemény több, mint 1100 négyzetméteren helyezkedik el az ACADEMIA tradicionális- és modern szárnyának a határán. A bérlőképviselet az Avision Young látta el a tárgyalások során.

Az iroda meghatározó szerepet tölt be a mindennapjainkban, sok időt töltünk a falai között, ezért kiemelten fontos számunkra a minőség és a motiváló munkakörnyezet.” – emelte ki Ferenczi Kristóf, a Kinstellar budapesti iroda vezető partnere. “A Duna-part és a kerület egyik legszebb irodaházában eltöltött közel negyed évszázad  azt mutatja, hogy az ACADEMIA-ban valóban megtaláltuk, amire szükségünk volt. A piaci változásokhoz emellett nekünk is nyitottan kell állni és könnyebbséget jelent, hogy a ConvergenCE-nél is rugalmasan kezelték a felmerülő bérlői igényeket. Az átépítés során, nagyobb hangsúlyt fektettünk a közösségi és kollaborációs terekre, a minél több természetes fény biztosítására és a világosabb színekre. Az épület új arculata, a letisztult, elegáns vonal igazán elnyerte tetszésünket.

“Izgalmas tervezői kihívás egy elismert, nemzetközi ügyvédi iroda egyedi igényeihez igazodni.” – folytatta Tarján Andrea, a BuildEXT projektvezetője. “A Kinstellar az ACADEMIA Irodaházon belül áthelyezte irodáinak egy részét és egy emeletre hozta az irodaterületét, amely lehetőséget adott arra, hogy egy egységes, modern munkahelyet hozzunk létre.  Üvegfalak kialakításával a belső helyiségek több természetes megvilágítást kaptak és átlátható terek alakultak ki. A ConvergenCE-szel való konstruktív együttműködés segített abban, hogy a kivitelezés során felmerülő új bérlői igények is megvalósulhattak.”

“Egy hosszú távú szerződés aláírása mindig hatalmas öröm, de egy meglévő ügyfél bizalmát elnyerni újra és újra, az még inkább jóleső érzés.” – vette át a szót Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. “Igyekeztünk ezúttal is a rugalmasan kezelni a Kinstellar kéréseit, elképzeléseit és büszke vagyok arra, hogy egy ilyen presztízsű nemzetközi tanácsadó cég újra minket választott.”

Hírek

HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!