Francia fizikusról elnevezett cégcsoport költözik az ACADEMIA Irodaházba

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

belvárosiirodabudapestkiadóirodairodaházbudapest

Az 1995-ben alapított Arago Csoport lesz a szeptember végén kapuit megnyitó, újjászületett Duna-parti irodaház új bérlője. A legmodernebb technológiákkal öltöztetett ACADEMIA 900 négyzetmétert biztosít majd a menedzsmentjét az impozáns épület hatodik emeletére költöztető vagyonkezelőnek.

Az Arago Csoport 2024 elejétől veszi majd birtokba főhadiszállását. A szerződés aláírására az első megtekintést követő 42. napon került sor. A gyors és zökkenőmentes megállapodás létrejöttében nagy szerepe volt a bérlői igények azonnali teljesülésének: a fenntarthatóság, a korszerű technológia és a központi elhelyezkedés találkozott a felek rugalmasságával és proaktivitásával. Így a közel harmincéves cégcsoport Budapest egyk legszebb, legpatinásabb épületébe költözik.

“Az igazán jó terv a megbízó kimondott és ki nem mondott igényeit is tükrözi.” –  emelte ki az ügylettel kapcsolatos tapasztalatait Baktay Andrea építészmérnök, belsőépítészeti vezető. “Ezeket a meg nem fogalmazott extra igényeket, egy cég egyedi működési sajátosságait különösen nagy kihívás a térbe beletervezni. Azonban az elmúlt évek sikeres együttműködésének, a közös gondolkozásnak és a számos közös ConvergenCE projektnek köszönhetően az Arago esetében is sikerült ezen elvárásoknak különleges gyorsasággal és teljes mértékben megfelelni.”

“Az Arago Csoport sikertörténete és meghatározó szerepe több évtizedre nyúlik vissza a magyar gazdasági életben.” – vette át a szót Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. “Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy egy ilyen volumenű ügyfél gondolja úgy, hogy a felújított ACADEMIA a tökéletes helyszín ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatásokat és hátteret tudják nyújtani a jövőben a saját partnereik és munkavállalóik számára. Nagy izgalommal várjuk már a szeptember 28-i nyitórendezvényt, hogy megmutathassuk a külvilágnak is: az ACADEMIA nem csak munkahelyet, hanem egy életérzést, egy közösséget, és egy csúcstechnológiákkal életünket könnyebbé tevő új otthont is kínál bérlőinek.”

Hírek

HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!