Francia fizikusról elnevezett cégcsoport költözik az ACADEMIA Irodaházba

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

belvárosiirodabudapestkiadóirodairodaházbudapest

Az 1995-ben alapított Arago Csoport lesz a szeptember végén kapuit megnyitó, újjászületett Duna-parti irodaház új bérlője. A legmodernebb technológiákkal öltöztetett ACADEMIA 900 négyzetmétert biztosít majd a menedzsmentjét az impozáns épület hatodik emeletére költöztető vagyonkezelőnek.

Az Arago Csoport 2024 elejétől veszi majd birtokba főhadiszállását. A szerződés aláírására az első megtekintést követő 42. napon került sor. A gyors és zökkenőmentes megállapodás létrejöttében nagy szerepe volt a bérlői igények azonnali teljesülésének: a fenntarthatóság, a korszerű technológia és a központi elhelyezkedés találkozott a felek rugalmasságával és proaktivitásával. Így a közel harmincéves cégcsoport Budapest egyk legszebb, legpatinásabb épületébe költözik.

“Az igazán jó terv a megbízó kimondott és ki nem mondott igényeit is tükrözi.” –  emelte ki az ügylettel kapcsolatos tapasztalatait Baktay Andrea építészmérnök, belsőépítészeti vezető. “Ezeket a meg nem fogalmazott extra igényeket, egy cég egyedi működési sajátosságait különösen nagy kihívás a térbe beletervezni. Azonban az elmúlt évek sikeres együttműködésének, a közös gondolkozásnak és a számos közös ConvergenCE projektnek köszönhetően az Arago esetében is sikerült ezen elvárásoknak különleges gyorsasággal és teljes mértékben megfelelni.”

“Az Arago Csoport sikertörténete és meghatározó szerepe több évtizedre nyúlik vissza a magyar gazdasági életben.” – vette át a szót Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. “Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy egy ilyen volumenű ügyfél gondolja úgy, hogy a felújított ACADEMIA a tökéletes helyszín ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatásokat és hátteret tudják nyújtani a jövőben a saját partnereik és munkavállalóik számára. Nagy izgalommal várjuk már a szeptember 28-i nyitórendezvényt, hogy megmutathassuk a külvilágnak is: az ACADEMIA nem csak munkahelyet, hanem egy életérzést, egy közösséget, és egy csúcstechnológiákkal életünket könnyebbé tevő új otthont is kínál bérlőinek.”

Hírek

HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda
HÍREK
A Nemzetközi Zöld Építés hete alkalmából tíz épületet tekinthetnek meg az érdeklődők a szeptember 11 és 15 között zajló eseményen. A „Green Walk” programra regisztrálók öt helyszínt választhatnak a tízből, hogy a vezetett túrán a környezettudatos épületek színfalai mögé minél többen betekinthessenek. Ebben az évben, a kapuit szeptember 28-án megnyitó ACADEMIA irodaházba is ellátogathattak a kíváncsi szemek.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda
HÍREK
Az 1995-ben alapított Arago Csoport lesz a szeptember végén kapuit megnyitó, újjászületett Duna-parti irodaház új bérlője. A legmodernebb technológiákkal öltöztetett ACADEMIA 900 négyzetmétert biztosít majd a menedzsmentjét az impozáns épület hatodik emeletére költöztető vagyonkezelőnek.
belvárosiirodabudapestkiadóirodairodaházbudapest
HÍREK
A korábbi években hozzászokhattunk ahhoz, hogy villany- és gázszámláink nem jártak váratlan kiadásokkal. Az elmúlt időszakban azonban számos kiadásunk mellett a rezsiárak is emelkedtek, így nem csupán háztartásunkban lett központi téma az energiamegtakarítás, hanem munkahelyünket is elérte a felelősségteljes gondolkodás. Ennek hatására ma már a modern irodák zöme tervez korszerűbb technológiákkal, ami az ACADEMIA Irodaház esetében sincs másképp. A kiadások csökkentésének érdekében összeszedtünk pár hasznos tippet, ami segíthet irodánk költséghatékony fenntartásában.
#belvárosiirodaacademiaofficesirodaházbudapest
HÍREK
A Budapest szívében található ACADEMIA irodaház hivatalosan is felújításának végéhez közeledik. A 2022 végén rendezett CRE Real Estate Awards eseményen “Future project of the Year” díjjal jutalmazott épület a tradíció és a korszerű technológiák ötvözésével garantálja a lehető legmagasabb minőségű munkahelyi környezetet augusztustól.
academiaofficesbelvárosiirodabudapestdowntown

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!