Colossyan: csúcstechnológia 1000 négyzetméteren az ACADEMIA irodaházban

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, nemzetközileg is jegyzett technológiai startupja, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.

A Colossyan idén már a második olyan, nemzetközileg is jegyzett technológiai vállalat, amely különleges elhelyezkedésű, jövőálló, belvárosi irodaterületet keresve az ACADEMIA irodaházat választotta. Ahogy a Shapr3D esetén, úgy a Colossyan döntésében is szerepet játszott az ACADEMIA elkötelezettsége a csúcstechnológiát képviselő digitális infrastruktúra mellett, amit az épület WiredScore-minősítése is igazol.

A mesterségesintelligencia-alapú videógeneráló platformot fejlesztő Colossyan, bizonyítva üzleti potenciálját és innovációs erejét, 2023-ban 600 százalékos növekedést ért el olyan ügyfelekkel együttműködve, mint a Porsche, a Vodafone és a P&G. Nemrég 22 millió dolláros „Series A” finanszírozást kapott a technológia továbbfejlesztésére és bővítésére.

Az ACADEMIA irodaház választása nem volt véletlen. Office-first policy elvet követünk, ennek megfelelően az irodahelyiség minősége és lokációja kiemelten fontos számunkra, hogy munkavállalóinknak a legjobb környezetet biztosítsuk”

– nyilatkozta Kovács Dominik, a Colossyan 26 éves vezérigazgatója, aki a startuptechnológiai szektorban elért kiemelkedő eredményeinek köszönhetően a Forbes európai 30/30-as listáján is helyet kapott.

Halász Kinga, az ACADEMIA bérbeadási menedzsere elmondta: „Ez a partnerség több mint három éve indult, amikor a Colossyan első irodáját segítettük megtalálni Budapest belvárosában. Az ACADEMIA számára fontos, hogy olyan bérlőkkel működjön együtt, akik nemcsak üzletileg sikeresek, hanem hozzájárulnak a közösség fejlődéséhez és a technológiai innováció előmozdításához is.”

Az egyre népszerűbb ACADEMIA sokszínű, minőségi bérlői kört vonz, így május végére – mindössze hat hónappal a hivatalos megnyitását követően – meghaladta a 80 százalékos kihasználtságot.

Hírek

HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!