Sétatávra az ACADEMIA-tól! 

BLOG

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca

A közelmúltban megújult Arany János utca nemcsak a környék megjelenését élénkíti fel, hanem tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is. A szakasz az irodaházhoz hasonlóan rendkívül innovatív megoldásokkal újult meg, így bérlőink garantáltan magas minőséggel találkozhatnak az iroda falain belül és azon kívül.

A gyalogos közlekedés élménnyé válik!

Az ACADEMIA irodaház szomszédságában új padokat és egy ivókutat is elhelyeztek. Az utca egésze egységes megjelenést kapott. A gyalogosbarát környék biztosítása érdekében pedig új, 30 km/h-s sebességkorlátozást vezettek be. Az utca fényei is megújultak nemcsak energiatakarékosabb, hanem modernebb megjelenést is kaptak. Az új lámpaoszlopok mellett, az eddigi fényelemeket LED világításra cserélték, így a nappali és az esti fényár is tökéletes pompában világítja meg az utca épületeit, amitől még vonzóbb sétavonallá válik az Arany János utca.

Oázis a belváros szívében

Az utcát több, mint 160 négyzetméteren át zöldítették be a legkorszerűbb technológiák segítségével, amely során 100 fa telepítésére is sor került. A fásítás nemcsak fenntarthatósági szempontból válik az utca előnyére, hanem annak látképét is feldobja a természet színeivel.

A közelben gyalog könnyen megközelíthető távolságban több zöldterület is elérhető:

Szabadság tér: töltődjenek fel a történelmi légkörben és zöld park nyújtotta friss levegőt a szomszédságban, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt az irodai munka közben.

Podmaniczky Frigyes tér: A modern környezet és a különféle üzletek, kávézók és éttermek sokszínű választéka megkönnyíti a dolgozók számára a mindennapi életüket.

Erzsébet tér: A rendezvények és kulturális programok bőséges kínálata mellett az Erzsébet tér kiváló lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre és a csapatépítő eseményekre.

Az ACADEMIA irodaház kutyabarát, a sétáltatás lehetőségei is a közelben vannak:

Duna part: Pihenjenek vagy sétáljanak a gyönyörű Duna parton, amely inspirációt és kikapcsolódást nyújt a munka mellett.

Széchenyi István tér: A központi fekvésű tér kiváló helyszínt biztosít a kedvenceikkel való együtt töltött időhöz.

Az ACADEMIA irodaház értékeit képviselve, arra bíztatjuk, hogy csatlakozzanak hozzánk és tapasztalják meg a gyalogos közlekedés szabadságát és örömét! Legyenek részesei egy élénk és egészséges közösségnek, ahol minden lépésük számít.

Hírek

HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!