Nagy teret kapnak a Shapr3D nagy tervei az ACADEMIA irodaházban

HÍREK

OLVASÁSI IDŐ: 2 PERC

5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest

Kerületen belül talál új otthonra a Shapr3D Zrt., Magyarország egyik legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő startupja. A 2016-ban alapított, 3D-s modellező alkalmazás építésével foglalkozó cég közel kétezer négyzetméteres bérleményre írt alá szerződést a felújított ACADEMIA irodaházban.

A Bajcsy-Zsilinszky úti jelenlegi otthonát közel dupla akkorára cserélő vállalkozás új életterének a kialakítására a tavalyi év legjobb belsőépítész cégének választott Minusplus nyert megbízást. A húsz fős tervező és designer iroda projektjeiben a fenntartható és innovatív megoldások kerülnek összhangba a harmóniával és a szépséggel. Az Access4you és WELL -minősítést is kapó, több egyedi megoldással és új technológiával újranyitó ACADEMIA rendkívüli elhelyezkedése és számos szolgáltatása nyerte el a fiatal, innovatív új bérlő tetszését.

“Nagy öröm, hogy a kerületen belül ilyen gyorsan tudtunk megoldást találni a bővülésünkre és magasabb helyigényünkre.” – fejezte ki érzéseit Vállas Dániel, a Shapr3D pénzügyi igazgatója. A Shapr3D növekedési trendje miatt az érett startup-nak olyan új otthonra volt szüksége, amely lépést tart a tempójának. Szerencsére a ConvergenCE nemcsak magas színvonalat biztosított, hanem segített, hogy a Shapr3D kiemelje Budapest szépségét székhelyeként, miközben világszerte növekszik. A ConvergenCE lendülete érezhető, fiatalos környezetet kínál a fenntarthatóság hangsúlyozásával párosulva, amely vitalizálja a csapatot, és hangsúlyozza az innováció jövőjének alakítása iránti elkötelezettségét.

“Pontosan két évtizeddel ezelőtt mi is hasonlóan nagy tervekkel alapítottuk a ConvergenCE-t: szerettük volna meghatározni gondolkodásunkkal, ötleteinkkel és minőségi munkánkkal az ingatlanpiac következő harminc évét. Most itt egy fiatal társaság, amely ugyanilyen tervekkel indult és ért el nagy sikereket a saját területén.” – kezdte gondolatait Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója.

“Óriási öröm, ha az üzleti életbe ilyen gyorsasággal berobbanó, innovatív és nemzetközileg is elismert cég választ minket. Kétezer négyzetméter egyben történő bérbeadása kuriózumnak számít manapság a piacon.

Így külön öröm, hogy egy minőségre és fenntarthatóságra oly sokat adó bérlő mellettünk teszi le a voksát. Köszönöm a Shapr3D-nek és vezetőinek a gyors és zökkenőmentes megállapodást, igyekszünk továbbra is mindent megtenni azért, hogy a minősítők mellett a bérlők teljes bizalmát is elnyerje az ACADEMIA.”

Hírek

HÍREK
Az egyik legforróbb magyar start-up, a Colossyan a budapesti ACADEMIA irodaházat választotta új, 1000 négyzetméteres főhadiszállásának.
#belvárosiirodaacademiaofficesaivideoproduction
BLOG
A közelmúltban megújult Arany János utca tovább erősíti az ACADEMIA irodaház által képviselt értékeket is.
akadémiautcaaranyjánosaranyjánosutca
HÍREK
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja a Shapr3D az ACADEMIA irodaházba költözik közel 2,000 négyzetméterre.
5thdistrictofficeacademiaofficesofficebudapest
HÍREK
Április 4-én díjazták az év legkülönlegesebb irodáit és irodaházait a Várkert Bazárban. Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó eseményen 13 különböző kategóriában kerültek kiosztásra az elismerések.
academiaofficesofficebuildingoftheyearofficeoftheyear
HÍREK
Akadálymentesen használható környezet fogadja a kerekesszékes, a babakocsival érkező, az idős-, mozgásában korlátozott, valamint a segítő kutyával érkező dolgozókat és látogatóikat a felújított ACADEMIA irodaházban is. A ConvergenCE által üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square után az 5. kerületi épület is megszerezte az Access4you Tanúsított helyszín minősítést.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Az időnk körülbelül kilencven százalékát zárt térben töltjük. Ezért kiemelten fontos, hogy azok a (közösségi) terek, ahova naponta belépünk, ahol megfordulunk, mennyire támogatják egészségünket, biztonságunkat és jólétünket. A ConvergenCE szerette volna ezen a területen is a legjobb feltételeket biztosítani bérlőinek és a hozzájuk érkezőknek. Az ACADEMIA az első belvárosi épület, amely WELL-előminősítést kapott.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
December 11-től a kávékülönlegességek és fánkok szerelmesei új törzshelyre találhatnak Budapest szívében. A BADASS Coffee & Donut költözik az ACADEMIA földszintjére, ahol az egyedi hangulatú átriumban töltődhetnek fel majd a világos pörkölésű kávé rajongói.
academiaofficesbelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án nyitotta meg hivatalosan kapuit a felújított ACADEMIA irodaház. Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.
#belvárosiirodabelvárosiirodairodaházbudapest
HÍREK
Szeptember 28-án este, egy varázslatos fogadás keretei között megnyitotta kapuit az ACADEMIA irodaház, a belváros, Budapest 5. kerületének új ékköve. A kiváló lokációval, dunai panorámával és homlokzattal rendelkező épület az Europa és a ConvergenCE közös fejlesztésének köszönhetően született újjá. A legmodernebb technológiákkal, számos zöld megoldással tervezett és felöltöztetett irodaház megnyitó beszédét Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója tartotta.
#belvárosiirodabelvárosiirodabudapestkiadóiroda

Az ACADEMIA bérleti feltételeivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!